Verkoop

Vastgoed Vanneste zorgt voor de verkoop van uw eigendom. Immers, gezien de steeds complexere wetgeving, specifieke marktomstandigheden en administratieve rompslomp, vereist het verkopen van uw eigendom een professionele en doelgerichte aanpak.

Wij werken volgens het principe “GEEN VERKOOP = GEEN KOSTEN”.

U bent ons enkel een vergoeding verschuldigd wanneer wij onze taak succesvol volbrengen.

Wat doen wij concreet voor u ?

Verkoop

  • Gratis correcte waardebepaling van uw eigendom op basis van allerlei geografische -en bouwkundige parameters , alsook relevante vergelijkingspunten. Een overdreven schatting van uw eigendom zorgt toch alleen maar voor frustratie, ergernis en vooral veel tijdverlies.
  • Samenstelling verkoopsdossier : Het spreekt vanzelf dat , vooraleer van start te gaan met de verkoop , wij de kandidaat-kopers correct dienen te informeren over alle noodzakelijke en nuttige gegevens. Wij zorgen voor oa bodemattest, kadastrale legger, stedenbouwkundige inlichtingfiche, energieprestatiecertificaat (EPC), keuring elektrische installaties (indien vereist), …
  • Publiciteit : Wij zorgen dat uw eigendom de nodige visibiliteit geniet ter plaatse en in diverse media, zoals in Streekkrant, De Zondag, De Krant van West-Vlaanderen (Weekbode), ’t Krantje (Ingelmunster), maar natuurlijk op internetsites zoals Proxio.be, Immoweb.be, Vlan.be … en uiteraard onze eigen site. Wij volgen de evoluties op publicitair vlak op , zodat wij hier steeds kunnen op inspelen.
  • Professionele aanpak en opvolging : Dit door het informeren en begeleiden van kandidaten ter plaatse, onderhandelen met kandidaat-kopers binnen de grenzen van de vooraf bepaalde voorwaarden en prijsbepaling. Wanneer er een akkoord bereikt is, zorgen wij voor de correcte opmaak van de onderhandse verkoopsovereenkomst, inning voorschot en bezorgen de notaris een volledig verkoopsdossier. Vaak kan hierdoor de notariële akte een stuk vroeger verleden worden.
  • Informatisering : Dankzij onze investering in een softwarepakket op maat, genaamd Fortissimmo, kunnen wij het vastgoed en de relaties efficiënt beheren en opvolgen.
  • Full-service : Wij zijn steeds bereikbaar en stellen alles in het werk om een afspraak vast te leggen wanneer het u best past. Ook voor louter advies en informatie, kan u ons altijd vrijblijvend contacteren.